Admin Admin
Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 05/05/08 Yaş : 30 Nerden : Samsun
Games Criminal Games: (10/100)
| Konu: Sadece Sp3 Entegre Edilmiş Xp Pro, İnternet Kafede Kullanılacak, En Temiz En Hızlı Xp Pro Salı Haz. 03, 2008 12:09 am | |
| Herkese iyi çalışmalar diliyorum, tnc xp çalışmalarını formdan her defasında takip ediyor ve oldukça başarılı buluyor emeği geçen arkadaşlara şükranlarımızı sunuyoruz, kısa bir süre önce çıkan sp3 entegre edilmiş ve orjinelliği bozulmamış bir xp pro ya ihtiyaç duymaktayız, içerisine diğer herhangi bir program entegre edilmemiş bir xp çok daha fayfalı olacaktır. internet kafe işletiyorum ve kafemde gelen müşterilerin en iyi ve en hızlı biçimde faydanabileceği sistemlere sahip olmak sadece benim için değil, bu hizmet ağını kullanan bir çok insan içinde önem taşımaktadır. kafe için kullanılacak sp3 yüklü bir makineden çıkartılması gereken özelliklerinde tam olarak ne olduğunu biliyor değilim. bu konuda fikir ve yardım sunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyor, içerisine internet explor 7 vs entegre edilmemiş sadece çok gerekesiz uygulamaların çıkartıldığı orjinelliği bozulmamış kafe içinde kullandığımız programları kendimiz isteğimize göre yükleyebileceğimiz bir sp3 lü xp pro çalışmasını konuya eğilen arkadaşlardan bekliyor iyi çalışmalar diliyoruz | |
|